Raamakkoord


In mei 2015 heeft WE de sluiting van onze winkel in Sint-Niklaas (Stationstraat) aangekondigd.

Begin november heeft de directie aangekondigd om Brugge Women te sluiten.

In Gent is de winkel geëvolueerd van een aparte Women en Men winkel naar één grote WE-store. Dus is de Women winkel weg, .

We zijn nu enkele maanden verder en de directie heeft nooit de intentie om zomaar winkels te sluiten als huurcontracten op hun einde lopen of de omzet blijft kelderen. Eerst worden alle mogelijkheden en kansen onderzocht om een oplossing te vinden.

In de huidige, voortdurend veranderende retailmarkt is het voor ons als syndicale partners wel van belang om in samenspraak heldere afspraken te maken.

Het spreekt voor zich dat als mensen jaren met hart en ziel de winkel draaiende houden hier ook veel emotionaliteit bij komt kijken. Om dit moeilijke proces toch menselijk te houden is het van belang dat alle afdelingen: commerciël, HR en facility's tot het einde op elkaar afgestemd blijven.

Onze ervaring met de sluitingen van Sint-Niklaas, Brugge en Gent-Women heeft aangetoond dat het beter kan. Daarom hebben we een Raamakkoord ondertekend waarin duidelijke afspraken geformuleerd zijn. Wanneer er in de toekomst eventueel winkels sluiten dan moeten deze afspraken gerespecteerd en nageleefd worden.


Recente berichten
Volg ons
Er zijn nog geen tags.
Zoek op thema
Archief
  • Facebook Basic Square